fredag den 12. juli 2013

Som de vokser.

Det er svært at fotografere i sol, men Rosa Helena Lykkefund gør altså alle de rosensider jeg har været inde og kigge på på nettet til skamme. Der står den bliver 3-6 meter høj. Mit eksemplar har rundet de 7 meter på nogle få år. Og den står egentligt ikke særligt godt, får ikke gødning ud over hvad hønsene klatter omkring den og det må den så slås med pæretræet om. 
 Amelia runder snart et år og hun skyder også godt i vejret. Men der er da intet der slår gæssene. Hold da op en voksespurt de har haft. Men de trives så fint. 
 Gæs, kyllinger og Eddie er jo lige gamle, men der er godt nok blevet en størrelsesforskel man kan tage og føle på. Men de er alle sammen stadig de bedste venner i verden og umulige at skille ad.
 Hvis vi andre vokser, så er det vist mest på midten. Det er grill-vejr, og det nyder vi i fulde drag. Her er det en røget skinkesteg, majs og lidt flutes der har været en tur på grillen. Kartoflerne er nogle af de rosafarvede franske som blev sat som forsøg. De smager fint og er ikke melede, som der ellers var nogle der fortalte mig de ville være.
 Her er det en gang grillet engelsk bøf, en hakkedreng, grillede tomater og champignoner og en squash-salat. Rødvinen bliver serveret i vandkrus. Ingen grund til at slæbe de højstilkede ud på terrassen.
Champignonerne har ligget i en marinade af olivenolie, citronsaft, salt og hvidløg. Den samme slags marinade er brugt til squashsalaten.
Må sommeren blive varm så vi kan få mange herlige grillaftener endnu. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en lille hilsen. Det er altid hyggeligt at høre fra jer.