fredag den 4. maj 2012

Jordbær-rabarber-pavlova

I går brugte jeg en masse æggeblommer til at lave kærnemælkskoldskål af, så der var en masse hvider til overs. Derfor lavede jeg en fin rund marengsbund med en fin lille kant på. Desværre blev den for stor til de fleste fade, så den bliver serveret på bradepanden. I dag lavede jeg så rabarbersaft, og rabarberne og et par bakker jordbær blev mixet med flødeskum og lidt ekstra vanilje. Uhm en dejlig forårsdessert.
Nu sidder ungerne spændte og venter, så jeg må hellere ned og skære for. Fredagshygge!

2 kommentarer:

  1. de er godt vant,dine unger

    SvarSlet
  2. Ja, men hvis de ikke lærer om god mad af ordentlige råvarer hjemmefra, hvor skulle de så lære det? Og desserter kan så sandelig komme i mange kvaliteter fra ovenstående og ned til pulverbudding. ;oD Så må de hellere få pavlova af egne æg og rabarber og med masser af flødeskum.

    SvarSlet

Skriv endelig en lille hilsen. Det er altid hyggeligt at høre fra jer.