onsdag den 27. marts 2013

Der var engang en gang, part 2.

Projekt sæt mellemgangen i stand trækker ud. Ikke fordi manden i huset ikke arbejder hårdt på projektet, men fordi det der arbejde i Brasilien kommer i vejen ind imellem. Her sidder han med sit legetøj. Han er ikke en mand der normalt går ned på udstyr, men i dag var der ting der var gået deres vej fra værkstedet.
 Min mand springer vist ikke lige ud af skabet. Han er nærmere ved at kravle helt ind i det...? 
 Årsagen er at han er ved at installere okkerfilteret. Det er noget bøvlet at komme til at sætte op, og der er ikke meget plads til en velvoksen herre med udstyret i orden. (Tø hø). Det bliver dejligt når vi ikke har orange vand i hanerne mere. 
 Mit bidrag til arbejdsomheden var at holde modet oppe på manden i huset, ved at servere en lækker aftensmad. Naanbrød, en agurketzatziki/raita-ting, kalamata-oliven, små tomater og krebinetter med fyld af hakkede oliven, revet goudaost, og revet hvidløg og løg. Det hele blev bundet sammen med 3 æg, men ikke noget mel. Det var nemt at lave og smagte forrygende. 

Efter aftensmaden slappede manden af med at hygge om hittemissen. Vores naboer fandt denne lille hankattekilling uden for deres dør for en lille uge siden. Siden har vi fremlyst den i de lokale butikker og ringet rundt til alle i nærheden, men ingen savner den lille mis. 
Så hvis nogen mangler en sød lille musejæger, så kom frit frem. Den søger et nyt og kærligt hjem. Vi har jo allerede 3 katte, så vi synes vi har nok. Men han er en sød lille mis. Renlig og glad for andre katte, så han burde være nem at få til at falde til et andet sted.

2 kommentarer:

  1. Det var da godt han kravlede ind, men ud kom han vel igen... ;o)
    Lækker middag, den kunne han da kun værdsætte!
    Desværre savner jeg ikke misser her, underboen har tre og de skal IKKE ha' flere, hvis det står til mig. Der blir vist tisset nok, som det er nu :o(

    Ha' en go' påske!

    SvarSlet
  2. Ja vi synes også at 3 katte er nok. Heldigvis er de 2 røde kastrerede, så der er ikke så meget tisseri som da vi havde 3 hankatte der kæmpede om magten.

    SvarSlet

Skriv endelig en lille hilsen. Det er altid hyggeligt at høre fra jer.