søndag den 6. januar 2013

Endelig hverdag igen.

Det har været en skøn jul og med masser af fest og ballade i juledagene, influenza med dage under dynen, og en efterfølgende nytårsaften i gode venners lag. Men det er nu dejligt når tingene vender tilbage til normalen.
 Shakespeare var meget forventningsfuld når det kom til gaverne. Den stakkels kat måtte dog nøjes med at mæske sig i gåse- og ande-skrog. Men det er heller ikke dårligt når man er en lille kat.
 Blå vidste godt hvor det var værd at holde sig til henne. Kattene er vilde med Amelia og alt der dufter af hende.
 Amelia er helt vild med det bløde legetøj der bevæger sig når man trykker på det! Utroligt hvad Seuss finder sig i. Hiven i knurhår er dog ikke på top ti listen over ting han bryder sig om. Amelia bliver så begejstret for at få lov til at klappe pels at hun kravler baglæns og kommer længere og længere væk fra katten. Stor frustration for den unge dame.
 Endelig fik vi fortrængt tøsebarnet. Så kan vi få den nye kravleplade for os selv!
 Lykken er en babys efterladenskaber. En gylpeklud er ren lykke.
 Vi har fået nogle meget mystiske og langhalede fugle på foderbrættet.....
I går skete der et stort mirakel i vores husstand. Den ældste af de langhårede havde bedt om selv at lave aftensmad. Han fandt selv en opskrift på "Chicken tikka masala" og forældredyrene blev sendt i byen med en indkøbsliste. Hvor var det dog skønt at blive forkælet med aftensmad som jeg ikke selv havde lavet. Det smagte rigtig godt, omend lidt stærkt. Og hønsene, de kannibaler, var ret vilde med resterne. De holder sig altid godt til uden for havedøren, hvor husholdningsresterne bliver sat ud til fordeling mellem høns og katte.

2 kommentarer:

  1. Sjovt at kattene er så glade for babyen,Synes mange katte holder sig langt væk fra små børn.

    SvarSlet
  2. Ja, de er helt vilde med hende og alt der lugter af hende.

    SvarSlet

Skriv endelig en lille hilsen. Det er altid hyggeligt at høre fra jer.