søndag den 27. januar 2013

Garfield go home!!!

Jeg har længe haft en plan om at præsentere jer for Bittemis. Bittemis er den største kat jeg kender, men var åbenbart en meget lille killing dengang han blev døbt af vennernes datter. Navnet hænger ved, men bitte kan man ikke kalde ham længere. Han terroriserer området omkring Græsted til daglig, så hvis I går tur deromkring og ser et kæmpedyr luske omkring, så er det ikke en ulv, men bare Bittemis på afveje. 
 Stor, fed og dejlig. Her kan man se min hånd, der er af almindelig damestørrelse sammen med en alvorligt stor missemave.

 Bittemis kan så rigeligt fylde et stolesæde ud. Ja, faktisk tager han gerne 2 sæder i brug....

I bredden slår bittemis også den yngste af de langhårede drenge, og han er da 12 år gammel. 
Egentlig var vi ovre på djævleøen for at fejre den unge mand til venstre i billedet. Han har nemlig just rundet de 50 vintre. Den dejlig hund hedder Buster og er en islandsk fårehund. En dejlig race, som vores venner altid har haft.
Fødselaren fik en fin gave af os venner. En ordentlig møghund af en webergrill, med bord og det hele. Den skulle vi piger bruge til at lave fødselsdagsmiddagen i. Mændene og den lille langhårede blev nemlig sendt i biografen og se Django Unchained mens dameholdet lavede bouillabaisse, pulled pork og sticky toffee pudding. Det blev en rigtig dejlig middag, og vi havde vist alle en skøn weekend. 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en lille hilsen. Det er altid hyggeligt at høre fra jer.