søndag den 10. februar 2013

Madtur jorden rundt på en aften.


 I går var vi inviteret til datterens fødselsdag. Det er altid dejligt at blive inviteret ud, og denne gang blev jeg virkelig overrasket over traktementet. Det var virkelig lækkert.
 Tatiana lavede pindemadder med røget oksekød og chorizo.
 Kim lavede friske forårsruller med andebryst, forårsløg og mandariner og hoisinsauce.
Og der blev dybstegt ostepinde og krydrede lamme-samosaer fra bazaren.  
Europæiske hapsere med chorizo og røget oksekød med oliven og marinerede hvidløg.
 Den mellemøstlige afdeling med fyldte vindrueblade, kartoffelbåde, lammesamosaer og ostepinde, oliven, hvidløg og peberfrugter og hummus.
Og så et smut til asien med de friske forårsruller med and, mandarin, forårsløg og hoisinsauce.
Der gemte sig også et fad sandwich med røget ørred et sted, men det fik jeg ikke lige foreviget. 
Et skønt måltid, hvor man smagte det hele, og så sad og nippede videre i det man bedst kunne lide. En rigtig hyggelig måde at spise på, og der var ikke noget der tog vildt lang tid at forberede, så værtsparret var friske og veloplagte. Sikke en skøn aften.

3 kommentarer:

  1. Ihhh det både ser lækkert og dejligt ud....

    SvarSlet
  2. Sandelig et spændende måltid.

    SvarSlet
  3. Hvor ser det lækkert ud! Jeg er blevet helt inspireret til en række tapasretter - tak for dit indslag:)

    SvarSlet

Skriv endelig en lille hilsen. Det er altid hyggeligt at høre fra jer.