torsdag den 18. april 2013

Pulled pork i salatblade.

Sådan en enkelt nakkekam lavet som pulled pork holder altså længe, når manden i huset igen er faret til Brasilien. De 2 langhårede drenge og jeg spiste pulled pork i pitabrød og flutes i 3 dage, og i går var den sidste rest så tilbage. Pulled pork kan sagtens varmes op igen, bare man husker at gøre det på lav varme. Ellers bliver det tørt og kedeligt. Man kan evt. tilsætte en sjat vand i bunden af fadet når man genopvarmer det.
Den sidste rest blev varmet op i ovnen, og imens blev der rettet an med iceberg-blade, agurk, rødløg og radiser. Hvis man vil tage de yderste blade af et iceberg-salathoved er tricket, at man banker den ende, hvor stokken sidder hårdt ned i køkkenbordet. Så kan man vride stokken ud og forsigtigt pille de yderste blade af. De kan så bruges til at lave lækre små pakker med. 
Vi toppede op med sød chilisauce og hoisinsauce, foldede salatbladene sammen som små pakker og guffede lystigt i os. Det kan anbefales at man har servietter eller køkkenrulle i nærheden, når man spiser de små pakker, men de smager skønt, og er et dejligt friskt alternativ til flutes. Lækkert mørt kød og crunch fra salatbladene og grønsagerne, og lidt sødt og stærkt fra de to saucer. Så kan det næsten ikke blive bedre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar

Skriv endelig en lille hilsen. Det er altid hyggeligt at høre fra jer.